dissabte, 26 de gener del 2013

ABELLES I ABELLOTS: Y SEGUIMOS PARA BINGO!


Una tarda, vam demanar a la comunitat de mitjans si ens deixaven el joc del Bingo. Els Reis ens l'havien regalat a alguns de nosaltres i asseguràvem que ens ho passavem d'allò més bé jugant-hi. Van accedir de bon grat i vam fer la primera partida. Ens va agradar tant que, des de llavors, hi juguem cada setmana! 

Ens adaptem als diferents moments i ritmes: cantem el números més ràpid o més lent, diem el número sencer (seixanta- dos) o, a més, describint les xifres que el composen (seixanta-dos, el sis i el dos)... Passant una estona lúdica: reforcem la relació so-grafia dels nombres, els ordenem i els classifiquem per desenes.  

Tenim uns lloros, els qui canten el números, de primera. I mica en mica, han anat apareixent expressions del Quinto, un joc típic de les dates nadalenques que es juga a diversos llocs del Vallès, com a la nostra vila, Cardedeu. 

14- AGAFA UN CAGARRO I ESMORZA. 
15- LA NENA MACA. 
22- PARELLETA D'ÀNECS. 
90- L'AVI. 

En sabeu alguna més?

Dijous passat, en Lai va dur el seu Bingo i va passar-se la tarda jugant amb en Liam i en Victor. Aquest trio, ja formen part del grup d'experts. Si mireu el video, podreu comprovar-ho! (cliqueu a l'enllaç de sota la fotografia)




Una abraçada, 

Abelles i Abellots (P5)  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada