dissabte, 2 de març del 2013

MOLTA SORT, SARA!!!



Dimarts, la nostra Sara, va compartir una noticia amb nosaltres a la rotllana, ella i la seva família marxen a viure a França. 
Ens va costar una mica entendre-ho. Primer crèiem que volia dir que se n'anava de vacances, com d'altres cops que ha faltat uns dies perquè estava al Marroc, visitant la familia. Quan va dir que tindria una altra casa, aniria a una altra escola i que "mai" tornaria, un silenci sepulcral va envoltar la nostra classe. A alguns de nosaltres se'ns van negar els ulls i a l'estona dels ambients, no vam tenir ganes de jugar, ens va venir plorera. 

Vam decidir fer-li uns dibuixos, alguns, fins i tot, amb algun missatge, fer-nos una foto tots junts perquè la pengés a la seva nova habitació i també un breu recull de fotos perquè no oblidés els anys passats a Can Manent. 

Vam explicar el conte El millor amic del món, que descrivia la vivència que estàvem a punt de viure, la separació d'una amiga amb qui hem compartit tres anys de la nostra vida (podeu veure'l a l'enllaç de sota)



I divendres va arribar el dia de dir-nos adéu. La Sara estava ben contenta amb tots els detalls que li havíem preparat. La seva familia ben emocionada i nosaltres aprofitant al màxim els darrers moments amb ella. 

ET TROBAREM A FALTAR, MOLTA SORT SARA!!!

Un petonàs i una abraçada!

Abelles i Abellots (P5)

2 comentaris:

  1. Sara i familia, que sigueu molt feliços i us desitgem que tingueu molta sort en aquesta nova etapa!!!

    Marta, millorat!!! Que et trobem molt a faltar!!!

    Lucía.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Demà ens tornem a veure!!! :)

    Marta V.

    ResponElimina