dijous, 25 d’abril del 2013

ABELLES I ABELLOTS: APRENEM A JUGAR A HANDBOL

Divendres passat vam viure un altre projecte lligams. En aquest cas, vam aprendre a jugar a handbol. Quan fèiem P3 ja n'havíem fet un, per anar obrint boca. La Roser i en Miquel, mare de l'Ona i pare d'en Pol van ser els encarregats de redescobrir-nos aquest esport.   



La Roser fa molts anys que hi juga i en Miquel és àrbitre.  Ens va ensenyar les targetes que tenen, una de groga i una de vermella. 



La groga s'ensenya quan un jugador fa una cosa que va contra les normes de l'esport, és un avís com quan nosaltres fem una cosa malament i la Marta ens ho diu. Dues targetes grogues en fan una de vermella i llavors, el jugador és expulsat. Si cometem una falta molt greu també ens poden ensenyar directament la vermella.  Fetes les presentacions i la introducció, vam anar al pati dels mitjans i grans, a la pista.


 Un cop allà, vam escoltar amb atenció les explicacions d'en Miquel i la Roser per començar l'entrenament. Unes quantes passades i també vam practicar anar votant la pilota mentre caminàvem. Costava una mica!



També ens va ensenyar el xiulet que fan servir els arbitres: pip-piiiiip!








I per últim, vam fer uns llançaments a porteria. Alerta Mariona, no entris dins l'àrea! (La línia groga ens indica una àrea, un espai que només pot trepitjar el porter). 

Moltes gràcies, Miquel i Roser!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada