dilluns, 8 d’abril del 2013

ABELLES I ABELLOTS: PLANTEM UNS CIRERERS I ANEM A LA PLAÇA

Dimecres passat, les abelles voladores volíem anar a enterrar una altra libèl·lula que vam trobar morta després de la setmana de vacances. S'havia començat a descomposar i com feia un mica de pudor, la vam deixar al porxo, al costat de la porta de sortida al pati. Quan a l'endemà, vam anar a buscar-la, ja no hi era. Coses que passen pel fet de viure en comunitat i per no haver fet un rètol que ho expliqués...un aprenentatge més!

La Jana, que havia estat a Eivissa visitant la família, va dur un parell de cireres per l'escola. Un mascle i un femella per tal que facin la pol·linització i creixin cireres. Aprofitant que teníem la Sonia, la mare de la Nayara, que és tota una experta en jardineria, vam plantar-los: 


 Amb unes pales, vam fer un bon forat. 

 Vam posar-hi el cirerer, vam tapar el forat amb la terra i vam regar-lo.


 Llavors, vam aixafar bé la terra per tal que quedés ben compacta i subjecti bé el tronc del cirerer perquè creixi fort i sa. Primer va fer-ho la Sonia i nosaltres l'observàvem i després, vam posar-ho en pràctica. 


Després de la plantada... bufa, ja eren tres quarts de quatre! Ens quedava poqueta estona i vam decidir anar a prop per aprofitar-la, a la plaça que tenim més a la vora de l'escola.






I ja de tornada, vam veure un cavall a la granja de Can Manent que estava sent ensinistrat per una noia. Vam badar una estona aviam què passava. 

   

Abelles de les flors, aneu rumiant on voldreu anar dimecres!


 Fins aviat!

Abelles voladores (P5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada