dijous, 25 d’abril de 2013

ABELLES I ABELLOTS: TARDA AMB TRES OBJECTIUS

Les abelles voladores, ahir a la tarda, volien acomplir tres objectius: jugar, agafar fulles de morera pels cucs de seda i enterrar les dues libèl·lules que van morir la setmana passada. L'espai triat, la plaça de Can Serra, som-hi!

Un cop allà, ens vam repartir la feina...

L'Albert i en Martí van encarregar-se de l'enterrament de les libèl·lules. 

Com feia una setmana que les teníem dins el pot, havien iniciat el procés de putrefacció i feien una fortor... vam decidir que llençàvem el pot i tot. El vidre, cap al contenidor verd!   Mentre, les nenes jugaven sota l'estructura.

I quan ens disposàvem a collir les primeres fulles de morera... - No hi arribo!, deia en Martí (i això que en Francesc l'agafava a coll). 

Llavors vam sentir una veueta: - Hola! Voleu una escala?L'Imma Pla de Can Serra ens havia sentit! I vam acceptar encantats la seva oferta. Vam anar a buscar l'escala...
La vam preparar sota la morera...

En Martí va començar a enfilar-se... - Fa una mica de cosa des d'aquí dalt, la cara ja parlava per si sola. 


I, ara si!!!
Vam anar enfilant-nos i collint fulles de morera fins a omplir-ne mitja bossa. De vegades, no calculàvem del tot bé la posició i la distància de l'escala i ens adonàvem un cop anàvem pujant. Llavors havíem de baixar i repensar-ho. I així ens va passar la tarda. Vam tornar l'escala a l'escola bressol, vam agrair-los l'ajuda, ens vam acomiadar i vam enfilar el camí de tornada a Can Manent. Dimecres vinent fem pausa de passejades perquè és festiu, però el següent, aneu-vos preparant abelles de les flors!Una abraçada!!
Abelles voladores (P5)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada