dilluns, 15 d’abril del 2013

ABELLES I ABELLOTS: TORNEM A LA SERRETA!

Aquesta setmana passada, i coicidint amb les Formigues, hem tornar a visitar la  Serreta. La iaia Rosa, que ens acompanyava, ens va ensenyar un nou itinerari, passant per sota la via del tren. Has de travessar un túnel, fet que ens va emocionar.  



Quantes diferències de quan vam ser al gener! L'inici del bon temps, el verd de l'herba, les flors, el refilar dels ocells, el Montseny sense neu... 



Ara, el nostre estimat "tobogan gran", com sempre. També aquests mesos ens han canviat una mica, hem crescut encara més i ja ens atrevim a tirar-nos amb les mans enlaire! Mireu, mireu!!





Corríem amunt i avall, sense parar per gaudir fins al darrer minut de l'estona de joc (ja som conscients que la Serreta queda una mica lluny de l'escola i que no disposem d'un temps prolongat de joc). Ens tiràvem pel tobogan i, de seguida, pujàvem les escales amb un tres i no res per repetir la baixada quantes més vegades millor. I és clar, abans d'emprendre el camí de tornada, vam necessitar hidratar-nos una mica. Ja som tots uns experts en això de beure a galet!



Abelles de les fulles, on voldreu anar demà passat?

Fins aviat!

Abelles i Abellots (P5)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada