dilluns, 13 de maig del 2013

ABELLES I ABELLOTS: LA FIRA DE SANT ISIDRE ARRIBA!


Dimecres és Sant Isidre i el cap de setmana hi haurà la fira. Ja comptem els dies que falten per poder-hi anar, anem rumiant a qui de la família demanarem que ens hi porti i planejant aviam si podem anar plegats amb alguns dels nostres companys i companyes. 

Mentrestant, i seguint la proposta de la Berta, dimecres passat les abelles de les flors van decidir que volien anar a veure'n els preparatius. Vam fer cames fins als pinetons. 

De camí, però, un camió va captivar la nostra atenció. Duia objectes de reposició per un supermercat. Com ho fan baixar del camió? Vam demanar uns quants en veu alta. I ens vam quedar a observar-ho. Resulta que un senyor, pitjant uns botons, feia baixar una mena de rampa fins al nivell del terra. Llavors podien empènyer les capses fins al seu destí, duien rodes. 



Vam seguir enfilant el camí fins que vam arribar. Un cop allà, vam poder veure que estaven preparant les instal·lacions on hi haurà els animals. 

El papa portarà unes quantes vaques!, deia la Júlia ben contenta i orgullosa. 




I passejant per allà, vam veure aquest "aparell". Per a què deu servir? 


- És perquè beguin les vaques, ens va aclarir la Júlia. 

I un cop feta la volta, encara disposàvem de 8 minuts! Evidentment, vam invertir-los en una estona de joc al parc dels Pinetons. 




Abelles de les fulles, el proper dia és vostre! 


Bona nit!

Abelles i Abellots (P5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada