dilluns, 17 de desembre de 2012

REBEM UNA CARTA DEL DRAC LILA

Bona tarda!
El passat 4 de desembre, l'Anna ens va dur una carta i un paquet que el carter acabava de deixar a l'escola. Què podia ser? De seguida ho vam esbrinar! Vam mirar el remitent...

DRAC LILA!!!

Deia el següent: 


CAN MANENT, 27 NOVEMBRE 2012ESTIMATS NENS I NENES,

FA MOLT TEMPS QUE US VOLIA ESCRIURE. GRÀCIES A VOSALTRES, SÓC EL DRAC MÉS FELIÇ DEL MÓN! AMB LES DECLARACIONS D'AMOR I LES FLORS QUE EM VAU PORTAR, LA VÍBRIA VA QUEDAR ENCISADA. SEMBLA QUE ESTEM FETS L'UN PER L'ALTRE I HEM DECIDIT ANAR A VIURE JUNTS. TENIM UNA FEINADA DE POR FENT LA MUDANÇA!
PER AGRAIR-VOS LA VOSTRA AJUDA, US DEIXO AQUESTA LLIBRETA. M’AGRADARIA MOLT QUE HI FESSIU DIBUIXOS, QUE ENGANXÉSSIU FOTOS, ENTRADES, I ELS MÉS ATREVITS, PODEU ESCRIU-RE-HI I TOT! D’AQUESTA MANERA M’ANEU EXPLICANT TOT ALLÒ IMPORTANT QUE US VA PASSANT: SI US HA CAIGUT UNA DENT, SI HEU TROBAT ALGUN ANIMALÓ AL PATI, SI HEU VIST UNA EXPOSICIÓ AL MUSEU SÚPER-INTERESSANT…SERÀ EL VOSTRE DIARI DE L’AULA. JO DE TANT EN TANT VINDRÉ A MIRAR-LA I AIXÍ SABRÉ TOT EL QUE FEU. AH! I OBRIU BÉ ELS ULLS, PERQUÈ JO TAMBÉ US DEIXARÉ ELS MEUS RASTRES…

UNA ABRAÇADA,

EL DRAC LILAA la tarda, les Abelles i Abellots vam decidir contestar:


DIMARTS 4 DESEMBRE
               
GRÀCIES PER LA LLIBRETA. US PODRIEU FER UN PETÓ A LA BOCA? TREBALLES, SI O NO? 
UNA ABRAÇADA I UN PETÓ, 

ABELLES I ABELLOTS
P5B  I aprofitant l'avinentesa, vam fer uns quants dibuixos per regalar-li...Les Formigues, després de rebre la seva carta, també vam voler fer-li algunes preguntes i dibuixos:        Esperem resposta i que li agradin!

Formigues i Abelles i Abellots (P5)

1 comentari:

  1. "Aquest drac Lila té una vida del tot interessant... Quina sort que vingui a treure el nas per la nostra escola!
    (Ssssst: Només dir-vos que, si mai li cau una mica de pols màgica, n'arreplegueu per algun desig que volgueu acomplir. )

    Doneu-li una forta abraçada de la Maria de les Àligues, que el coneix de fa molts i molts anys!"

    ResponElimina