divendres, 25 de gener del 2013

FORMIGUES: DE TORNADA A CAL DENTISTA

Qui ens havia de dir, que anar de passejada al dentista ens faria tan contents... Això és el que hem fet les Formigues del cistell de les pomes.

La Clàudia, la dentista, ens ha explicat un munt d'estris que serveixen per curar les dents i les càries, i ens ha ensenyat els aparells que utilitzen per netejar-los. És molt important que estiguin nets i desinfectats! 









Durant la visita, també hem aprofitat per resoldre un dels dubtes que teníem. Volíem saber com ens adormen les dents, per curar-les. Ens han explicat que hi ha dues maneres: amb els nens, es fa servir una crema que fa molt bona olor, i que es posa a la geniva. Amb els grans, l'anestèsia. Amb una injecció (que ens ha assegurat que no fa mal) punxen la geniva amb un líquid que adorm la boca. A partir d'ara, quan tinguem visita amb el dentista, segur que hi anirem encantats de la vida!


I la setmana que ve anirem a...??


FORMIGUES

2 comentaris:

  1. Estan super guapos i guapes! L'Ana estava boja per anar al dentista! Moltíssimes gràcies pel bloc Marta(a les dues), ajuda moltíssim a no perdre el dia a dia! Sou increibles!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Marta. Com tu dius, és una manera que les famílies pogueu seguir el dia a dia a l'escola, i nosaltres estem encantades de fer-ho!

    Això que ens comencin a caure les dents és la novetat d'aquest curs, i tots estem immersos en aquest tema. Aquest any, anar al dentista és un dels llocs més votats per les Formigues. Ens ho vam passar molt bé!

    Una abraçada!

    ResponElimina