divendres, 23 de novembre del 2012

ABELLES I ABELLOTS: ESTRENANT PROJECTE LLIGAMS

Enguany sabeu qui ha estrenat el Projecte Lligams? Un parell d'avis! El primer a arribar, l'Avi Ramon de l'Iu. Un expert boletaire que ens ha tirat un cop de mà amb el projecte dels bolets que estem duent a terme. Sabeu com podeu saber del cert si un rovelló és autèntic? Hi ha una prova... aviam si us l'explica l'Abella o l'Abellot que teniu a casa!




Uns dies després va arribar l'Avi Àngel d'en Biel. Venia amb un cistell ben preparat per ensenyar-nos a fer allioli. Ens va explicar un ingredient secret perquè la salsa quedi ben emulsionada, el coneixeu? I després, en vam fer un tastet. 






Al juny rebreu totes les documentacions. Qui s'anima a ser el següent en fer-nos passar una estona única? Mireu com ens brillen els ulls cada cop que veniu!

Un petonàs!!

Abelles i Abellots (P5)


Respostes: Per saber si un rovelló és autèntic, cal fer-li un tall per la part de sota del barret i ha de sortir un líquid que sembla sang. 
Per emulsionar bé l'allioli, hi tirem un raig de llimona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada