diumenge, 11 de novembre del 2012

CELEBRANT LA CASTANYADA!

Hola famílies!
Inaugurem aquest blog mostrant-vos com va anar la primera celebració d'aquest curs. 
Ser els grans de la comunitat dels petits té certs avantatges, entre d'ells, preparar els panellets. El matí de dimecres vam anar al menjador, ens vam rentar les mans i sota les directrius de la Carla i l'Anna de Casolem, vam posar-nos mans a l'obra! Coco, cireres confitades, pinyons, ametlles... N'hi havia de tots sabors i colors!

A la tarda ens va visitar la Maria, una castanyera ben simpàtica i divertida que viu al Montseny. Ja ens havia enviat una carta el dia anterior anunciant la seva arribada i l'esperàvem en candeletes. Va compartir un secret amb nosaltres, sabeu què li va passar? Va anar a collir castanyes pels boscos del Montseny i quan estava a punt de torrar-les, les castanyes van començar a moure's i a marxar. "No veus que has collit cargols enlloc de castanyes!" va tenir ben clar una de les formigues. I ara, pobre Maria, què podia fer? Les altres castanyeres se'n riurien d'ella si arribava a la plaça amb les mans buides! Així que vam decidir donar-li unes quantes de les nostres per ajudar-la a solucionar el problema. 
Per acabar, vam anar al pati dels mitjans i grans a ballar una estona i vam degustar els panellets. Ens van quedar ben bons! 

Fins la propera!

Formigues i Abelles i Abellots (P5)









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada