divendres, 23 de novembre del 2012

VISITA AL MUSEU DE CARDEDEU

El passat 13 de novembre, les Abelles i Abellots vam anar al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu. Vam fer una parada a la plaça de l'Ajuntament per esmorzar i tot seguit, en mig grup, vam entrar a dins. Allà, ens esperava l'obra d'en Xavier Escribà. Un pintor català nascut a Paris que des de ben jove s'ha dedicat a pintar. El marc del quadre li limitava la seva creació i, llavors, va decidir pintar directament sobre trossos de llenç. Utilitza pintura acrílica i fa tantes capes com anys té (actualment, 43). Després dóna volum a algunes de les seves obres. L'espai estava dividit en dos: un, on hi havia les obres finalitzades i un altre, que era un taller de treball on podíem veure les obres a mig fer així com la seva roba de treball. Era el primer cop que fèiem una visita al Museu, el nostre comportament va ser impecable i les obres de l'artista ens van agradar molt. 



Més endavant potser ens farà una visita a l'escola, estem pensant quines preguntes ens agradaria fer-li i aviat les apuntarem en un paper per no oblidar-nos-en cap.

Aquí teniu un vídeo on podeu conèixer-lo i veure com treballa. És de quan va guanyar un premi, una estada de tres mesos a una caseta de la Costa Brava. 


A reveure!

Formigues i Abelles i Abellots (P5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada