dimecres, 13 de març del 2013

ACTIVITAT ESPORTIVA AL PAVELLÓ

Aquest matí ens hem estrenat amb el Pro Esportiu, a les activitats esportives que es donen a lloc al Pavelló Municipal d'Esports de Cardedeu. Cadascú duia una bossa amb tot el necessari (roba de recanvi, xancletes, tovallola...) i en David i la Mariló, els monitors del pavelló, han vingut a l'escola a recollir-nos. 

En arribar, ens hem distribuït en 6 vestuaris i ens hem canviat les sabates o els hi hem netejat la sola (per evitar que hi haguessin pedretes o sorra, i tenir cura del terra). Un cop a punt, hem iniciat les activitats. 








Després d'una hora, hem fet una parada per esmorzar i recuperar energia. L'escenari de l'àpat ha estat les grades del Camp de futbol amb vistes a Can Manent. Quina il·lusió veure l'escola des d'aquesta nova perspectiva! 
Hem reposat una mica l'esmorzar i hem tingut una estona de joc lliure amb uns materials que la Mariló i en David ens han deixat. 




Han tornat a venir-nos a buscar i hem fet una estona més d'activitat esportiva. Llavors...cap a la dutxa! Una vivència de la importància de tenir un bon hàbit d'higiene després de realitzar esforç físic, així com un repte d'organització i autonomia a l'hora de fer-nos càrrec de les pertinences pròpies. I amb l'ajuda d'unes quantes mares, un pare i un parell d'àvies, ha anat tot rodat.  

Mentre ens dutxàvem, el cel també dutxava els carrers. Sort i gràcies dels paraigües que els monitors ens han deixat! 


Aquesta nit potser se'ns tanquen els ulls ben aviat. 

Abraçades, 

Formigues i Abelles i Abellots (P5) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada