dimecres, 15 de maig del 2013

ABELLES I ABELLOTS: PARLEM AMB LA SARA!!


Per continuar amb els dies especials, avui n'hem viscut un altre! 

Al matí, sessió de PROE al pavelló d'esports. Segon dia que hi anem i com es notava! Quines ganes, seguretat i autonomia a l'hora d'endreçar les nostres pertinences personals i de vestir-nos i desvestir-nos. Ara ja, la propera vegada que hi anem, farem primer! Per cert, agrair als pares i les mares que han pogut venir a fer-nos un cop de mà a l'hora de les dutxes, moltes gràcies!!

I a la tarda, ens hem ben emocionat! Aprofitant que el temps no ens acompanyava gaire per anar de passejada i que els dimecres, la Sara té festa de l'escola (a França ho fan així), hem parlat amb ella! Hem utilitzat un programa que es diu Skype per posar-nos-hi en contacte. Ens ha explicat un munt de coses! 

Està bé, la seva nova escola és molt maca i ha fet molts amics. Van a la piscina cada divendres. Hem vist una mica casa seva i també al seu pare, la seva mare i a en Youssef, el seu germà. La Salma feia la migdiada. Diu que el primer dia que va arribar a França hi havia neu però que ara ja no fa tan fred. Ja ha après paraules i cançons en francès. De fet, algunes se li escapaven mentre parlàvem! I la seva mestra es diu Ghislaine, com la mare de l'Andrea!

I nosaltres també li n'hem explicat moltes!

Que tenim libèl·lules i que ens en queden dues, que aquest matí hem anat al pavelló, que li estem preparant un paquet per retornar-li coses que es va deixar i, aprofitant, li hem escrit una carta i fet dibuixos i que la trobem a faltar i que l'estimem molt. 

La connexió fallava una mica i hem practicat la paciència perquè, de vegades, calia esperar-nos estona a que tornessin a estar connectats. Intentarem parlar un altre dia abans d'acabar el curs. 





Molts petons Sara, estem molt contents de veure't tan bé! 


Abelles i Abellots (P5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada