dimecres, 15 de maig de 2013

SOBREVIU, VIU I RIU


Hi ha dies especials que triguen molt a arribar, i sembla que el temps es dilati en l'espai, i anem fent un compte enrere i allargant les ganes, l'emoció que ja sigui el dia...  I d'altres que esdevenen d'avui per demà, de vegades, fins i tot, de manera espontània i d'imprevist. Aquesta és una de les màgies que té la vida, un dia aparentment normal esdevé extraordinari!

Això és el que ens va passar dimarts...

Per començar, els infants que van anar a jardineria van collir unes quantes maduixes del nostre hortet. Mireu quin goig les maduixes Canmanentes! En vam tocar a dos trossos per cap, però eren tan bones que no hi va haver queixa!I havent esmorzat i jugat una estona al pati, ens esperava un espectacle al pati dels mitjans i dels grans. 

El grup Viu i riu, van oferir-nos estrenar amb nosaltres el seu nou espectacle anomenat Sobreviu. Es tracta de circ i música al voltant de la conscienciació del medi ambient. Amb malabars, equilibris, humor, audicions i cançons, vam viure una estona de riures i de passar-nos-ho bé i vam entendre que hem de tenir cura del nostre entorn per tal que la Terra pugui sobreviure. 
Ja sabeu, viviu i rieu molt!!!

Formigues i Abelles i Abellots (P5)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada