diumenge, 24 de febrer del 2013

ABELLES I ABELLOTS: JOCS DE PLAÇA


Bona tarda, famílies!
Encara no us hem explicat les nostres dues darreres passejades, som-hi!

Fa dues setmanes, les abelles de les flors van decidir anar a la plaça Dr. Roman Julià Bonet, al barri de la Creu. Vam haver de caminar una bona estona. I, de camí, vam aturar-nos a contemplar la riera de Vallforners. 





Un cop allà, vam córrer, saltar, enfilar-nos, fer petites descobertes d'elements naturals i jugar una estona al pica paret.




De tornada a l'escola, vam passar pel Museu Arxiu Tomàs Balvey i ens vam emocionar al veure que les obres d'en Xavier Escribà encara hi són exposades. 




La setmana passada, les abelles de les fulles van escriure en uns paperets el nom de les quatre propostes que havien sorgit i una mà innocent va escollir-ne un - Al parc de la pubilla! I a la tarda, cap allà que hi vam anar. 

Equilibri, suspensió, rotació, balanceig, traç... Les places són uns entorns naturals de riquesa motriu, ens permeten jugar i repetir accions per tal d'anar creant sinàpsis (unió entre neurones) i anar madurant el nostre desenvolupament neurològic.  També vam jugar una estona al joc de l'aranya peluda, amb la Glòria i la Mar que ens acompanyaven. 











A l'hora de marxar, buscàvem branques per treballar el traç a l'escola i vam trobar-ne una de ben arrelada. Vam provar d'estirar-la amb molta força, fins i tot, com si juguessim a arrencar cebes. No hi va haver manera! Ara bé, vam tenir unes quantes idees, el proper dia hi tornarem aviam si ho aconseguim. 




Dimecres, les abelles voladores ens explicaran on han passat la tarda. 

Ens espera una setmana ben especial, per començar, demà ens visita en Xavier Escribà!

A descansar molt, una abraçada!!

Abelles i Abellots (P5)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada