dimarts, 26 de febrer del 2013

VISITA D'EN XAVIER ESCRIBÀ


Aquesta tarda, ha arribat el primer moment especial de la setmana, la visita d'en Xavier Escribà.

Formigues i Abelles i Abellots, ens hem trobat amb ell en un espai comú. Venia acompanyat per la Teresa Blanch i la Marta Nuñez, directora i tècnica, respectivament, del MATBC (Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu) i de la Núria Calvet, la directora de la nostra escola.




  
Durant l'estona que ens ha obsequiat amb la seva presència, hem pogut fer-li totes aquelles preguntes que, setmanes abans, havíem anat pensant i anotant en uns papers. Així com d'altres que ens han anat sortint in situ, a mesura que anàvem xerrant amb ell. 




I hem après més coses sobre ell! Demaneu als vostres infants que facin una mica de memòria i us expliquin... 

- On compra la pintura acrílica que fa servir per crear les seves obres? 
- I les teles? 
- Composa música com en Xavier Montsalvatge?
- Quan pinta malament, s'enfada o ho torna a fer?


Per acabar, hem volgut explicar-li l'obra personal que estem realitzant aquestes setmanes, inspirant-nos en el que ell crea. I llavors, era en Xavier qui ens feia preguntes a nosaltres. I també ens ha donat algunes idees sobre què podem fer un cop acabem de fer tantes capes com anys tenim. 





Hem quedat que ens donarà la seva adreça de correu electrònic i li escriurem explicant-li com hem acabat les nostres obres de Xaviers Escribans i Xavieres Escribanes, com nosaltres diem.


Moltes gràcies per la visita, Xavier Escribà!!!



Formigues i Abelles i Abellots (P5)


Respostes: Compra la pintura acrílica a Finlàndia i les teles a Paris. Li agrada la música i sí que composa, lletra i melodia. Quan pinta malament no s'enfada. Ara bé, intenta esbrinar perquè li ha pogut passar, per tal d'aprendre.      


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada