diumenge, 7 d’abril del 2013

ABELLES I ABELLOTS: EL DRAC LILA ENS ENVIA CARTA I PAQUET


En tornant de vacances de Setmana Santa vam posar el calendari al dia. Mes d'abril! I el dia 23 encerclat en vermell, per què deu ser? És Sant Jordi!, va   tenir clar un abellot. Llavors, una emoció d'alegria ens va recórrer el cos i els ulls se'ns van encendre, VINDRÀ EL DRAC LILA!!! I, per cert, vam pensar que feia dies que no rebíem notícies d'ell. Vam anar a preguntar a l'Anna si el carter havia passat, però només havia deixat propaganda...


A l'endemà, no obstant, la resposta va ser diferent: una carta, i un paquet! Què deuria ser? És tovet, sembla de roba... el nostre cap ja barrinava mentre les mans el tocaven. La Lucía i la Martina van encarregar-se, amb molta cura, d'obrir el sobre. Llavors vam llegir la carta i en vam treure l'entrellat. Ens ha cosit una butxaca per cadascú de nosaltres en un tros de roba, per tal que ens escribim i deixem missatges secrets! I la Nayara va obrir el paquet. Ooooh!!! No podíem parar de somriure!  











Si llegeixes el blog, Drac Lila, moltes gràcies!!! Estem frisosos per retrobar-nos de nou amb tu. Anem fent un compte enrere per saber quants dies falten perquè tornis a venir a l'escola!

Un petonàs de drac!

Abelles i Abellots (P5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada