dimarts, 2 d’abril del 2013

FORMIGUES: EN JAUMET, LA LARVA DE PAPALLONA I... ELS CAPGROSSOS!

Ja ho diuen que les Formigues som molt treballadores. I és que tornant de Setmana Santa, hem vingut molt entusiasmades i amb moltes ganes d'aprendre. Avui, en Pol Brullet de 5è, ens ha dut capgrossos recollits en una bassa de la Serreta, i ens els ha regalat perquè en tinguem cura. Amb tot, però, també ens ha explicat com hem de cuidar el capoll de papallona que fa mesos tenim a l'aula; L'hem canviat de terrari, i en el lloc d'aquest, hi hem posat els capgrossos amb una mica d'aigua.










En Pol vindrà a fer-nos alguna visita de tant en tant, i ens podrà respondre tots aquells dubtes i preguntes que ens sorgeixin. Però, si a casa tenim algun conte relacionat, llibre d'informació, fotografia o d'altres, ens anirà molt bé que els porteu a l'aula per anar coneixent aquests animalons.

Finalment, també ens ha explicat que els cucs de seda que guardem del curs passat ja han començat a néixer i aviat haurem d'alimentar-los. A dins de la capsa on els guardem, hi havia un capoll amb el cuc a dins, que no es va transformar en papallona. També l'hem pogut observar i apreciar el cos i el cap.

 

Seguirem investigant...

Abraçades,

Formigues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada